2019[MOZI]™ "Az aranypinty" TELJES FILM VIDEA HD (INDAVIDEO) MAGYARUL

Pokolgép dönti romba New York híres múzeumát, a látogatók nagy része életét veszti. Egy helyi kiskamasznak sikerül életben maradni az omladék alatt, anyja azonban az áldozatok közt szerepel. A nagy felfordulásban a fiúhoz kerül egy többszáz éves németalföldi alkotás, melyet féltve őriz és mindig magánál tart. Az aranypintyet ábrázoló remekmű nagy hatással van a fiú bonyodalmakkal teli életére, szinte terelgeti őt jó és rossz tettei egyre mélyebb medrében.

Linkek : Az aranypinty Premier Filmek

Eredeti cím: The Goldfinch
Feltöltve : 2019-09-11
Rendező : Color Force
Kategória : Bűnügyi, Dráma
Főszereplők : Ansel Elgort, Oakes Fegley, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Sarah Paulson, Luke Wilson

Pokolgép dönti romba New York híres múzeumát, a látogatók nagy része életét veszti. Egy helyi kiskamasznak sikerül életben maradni az omladék alatt, anyja azonban az áldozatok közt szerepel. A nagy felfordulásban a fiúhoz kerül egy többszáz éves németalföldi alkotás, melyet féltve őriz és mindig magánál tart. Az aranypintyet ábrázoló remekmű nagy hatással van a fiú bonyodalmakkal teli életére, szinte terelgeti őt jó és rossz tettei egyre mélyebb medrében. Kénytelen megtapasztalni, milyen az élet egy alkoholista apa mellett, majd tehetős gyámszülők segítik őt. Minden jószándék ellenére régiségek másolásával sikerül magára vonnia egy feketéző bűnszövetkezet haragját, és megkezdődik a nagy hajsza. Féltve őrzött kincsére azonban mindennél jobban vigyáz.
A film Donna Tartt bestsellerlista-vezető regényét dolgozza fel. Lebilincselő történet Nicole Kidman és Ansel Elgort főszereplésével. 

#Hungary #Magyarul #Teljes #Magyar #Film #Videa #2019 #mafab #mozi #IndAvIdeo

 

Kommentek
  1. Én